İYİ Parti Heyeti Bu Kez Kahve Masasında Vatandaşı Dinledi

Dünya 05.09.2026 - 19:29, Güncelleme: 05.09.2026 - 19:36 366 kez okundu.
 

İYİ Parti Heyeti Bu Kez Kahve Masasında Vatandaşı Dinledi

Rıdvan Uz’un da aralarında bulunduğu İYİ Parti Çanakkale heyeti, Barbaros Mahallesi’ndeki Park Kahvesi’nde vatandaşlarla buluşarak kentin gündemini, sorunları ve beklentileri dinledi.

Yİ Parti Çanakkale Teşkilatı, kent genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hüseyin Kızoğlu Sokak’ta bulunan Park Kahvesi’ni ziyaret eden parti heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek Çanakkale’nin gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete TBMM Katip Üyesi ve İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, geçmiş dönem İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Teşkilat Başkanı Aydın Sevinç, İl Kurumsal İlişkiler Başkanı Taner Arçıkoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Nuray Kılıç Al, Merkez İlçe Başkanı İsmail Müştak Bilici ile çok sayıda teşkilat yöneticisi katıldı. Çanakkale’nin Gündemi Kahve Masasında Konuşuldu Park Kahvesi’nde vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Rıdvan Uz ve beraberindeki heyet, hemşehrilerinin kent gündemine ilişkin değerlendirmelerini dinledi. Buluşmada Çanakkale’nin güncel sorunları, vatandaşların beklentileri ile talep ve önerileri konuşuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, vatandaşların doğrudan dile getirdiği konuların siyasete aktarılmasının önemine dikkat çekildi. İYİ Parti Çanakkale Teşkilatı, vatandaşlarla doğrudan temasın saha çalışmalarının önemli bir parçası olduğunu belirterek benzer ziyaretlerin farklı mahalle ve bölgelerde sürdürüleceğini ifade etti. “Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır” Ziyaretin ardından yapılan değerlendirmede ise kahve kültürünün simgeleştirdiği dostluk ve gönül bağına vurgu yapıldı. “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağının ise değeri çok daha büyük.” mesajı paylaşılırken, İYİ Parti Çanakkale Teşkilatı’nın vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm önerilerini sahadan almaya devam edeceği belirtildi. Barbaros Mahallesi’ndeki buluşma, vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbet ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Rıdvan Uz’un da aralarında bulunduğu İYİ Parti Çanakkale heyeti, Barbaros Mahallesi’ndeki Park Kahvesi’nde vatandaşlarla buluşarak kentin gündemini, sorunları ve beklentileri dinledi.

Yİ Parti Çanakkale Teşkilatı, kent genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hüseyin Kızoğlu Sokak’ta bulunan Park Kahvesi’ni ziyaret eden parti heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek Çanakkale’nin gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarete TBMM Katip Üyesi ve İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, geçmiş dönem İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Teşkilat Başkanı Aydın Sevinç, İl Kurumsal İlişkiler Başkanı Taner Arçıkoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Nuray Kılıç Al, Merkez İlçe Başkanı İsmail Müştak Bilici ile çok sayıda teşkilat yöneticisi katıldı.

Çanakkale’nin Gündemi Kahve Masasında Konuşuldu

Park Kahvesi’nde vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Rıdvan Uz ve beraberindeki heyet, hemşehrilerinin kent gündemine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Buluşmada Çanakkale’nin güncel sorunları, vatandaşların beklentileri ile talep ve önerileri konuşuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, vatandaşların doğrudan dile getirdiği konuların siyasete aktarılmasının önemine dikkat çekildi.

İYİ Parti Çanakkale Teşkilatı, vatandaşlarla doğrudan temasın saha çalışmalarının önemli bir parçası olduğunu belirterek benzer ziyaretlerin farklı mahalle ve bölgelerde sürdürüleceğini ifade etti.

“Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır”

Ziyaretin ardından yapılan değerlendirmede ise kahve kültürünün simgeleştirdiği dostluk ve gönül bağına vurgu yapıldı.

“Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağının ise değeri çok daha büyük.”

mesajı paylaşılırken, İYİ Parti Çanakkale Teşkilatı’nın vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm önerilerini sahadan almaya devam edeceği belirtildi.

Barbaros Mahallesi’ndeki buluşma, vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbet ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.