Yeni Hastane İçin Geri Sayım Başladı: AK Parti Heyeti Sağlık Bakanı ile Görüştü

Yaşam 08.05.2025 - 21:07, Güncelleme: 08.05.2025 - 21:07 614 kez okundu.
 

Yeni Hastane İçin Geri Sayım Başladı: AK Parti Heyeti Sağlık Bakanı ile Görüştü

Çanakkale’ye kazandırılması planlanan yeni hastane projesiyle ilgili çalışmalar hız kazanıyor.

Çanakkale’ye kazandırılması planlanan yeni hastane projesiyle ilgili çalışmalar hız kazanıyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ve Belediye Meclis Üyesi Dr. Hakan Çetin, Ankara’da Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette yeni hastane projesine ilişkin yer tahsisi, ödenek ve proje detayları ele alındı. Görüşme, Çanakkale’nin sağlık altyapısını güçlendirecek yatırımın hızla hayata geçirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. AK Parti İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk, yaptığı açıklamada, “Yakın dönem yatırım projelerimiz içinde en çok beklenenlerden biri olan yeni hastane süreci resmen başladı. Milletvekilimiz Ayhan Gider daha önce bu gelişmeyi kamuoyuyla paylaşmıştı. Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanlığımızın onaylarının ardından hazırlık çalışmaları da başlamış oldu. Sayın Bakanımıza, Çanakkale halkı adına hem teşekkür ettik hem de süreci yakından istişare ettik. Bakanlığımız konuyla titizlikle ilgileniyor. Vekilimiz de süreci Ankara’dan yakından takip ediyor. İnşallah hızlıca ilerleyip yeni hastanemizi halkımızın hizmetine sunacağız,” ifadelerini kullandı. Projenin detayları ve inşaat takviminin önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor.
Çanakkale’ye kazandırılması planlanan yeni hastane projesiyle ilgili çalışmalar hız kazanıyor.

Çanakkale’ye kazandırılması planlanan yeni hastane projesiyle ilgili çalışmalar hız kazanıyor. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ve Belediye Meclis Üyesi Dr. Hakan Çetin, Ankara’da Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette yeni hastane projesine ilişkin yer tahsisi, ödenek ve proje detayları ele alındı. Görüşme, Çanakkale’nin sağlık altyapısını güçlendirecek yatırımın hızla hayata geçirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk, yaptığı açıklamada, “Yakın dönem yatırım projelerimiz içinde en çok beklenenlerden biri olan yeni hastane süreci resmen başladı. Milletvekilimiz Ayhan Gider daha önce bu gelişmeyi kamuoyuyla paylaşmıştı. Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanlığımızın onaylarının ardından hazırlık çalışmaları da başlamış oldu. Sayın Bakanımıza, Çanakkale halkı adına hem teşekkür ettik hem de süreci yakından istişare ettik. Bakanlığımız konuyla titizlikle ilgileniyor. Vekilimiz de süreci Ankara’dan yakından takip ediyor. İnşallah hızlıca ilerleyip yeni hastanemizi halkımızın hizmetine sunacağız,” ifadelerini kullandı.

Projenin detayları ve inşaat takviminin önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.