Çanakkale Haber

2021- 2022 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Dönem Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

EĞİTİM 02.02.2022 - 20:28, Güncelleme: 02.02.2022 - 20:28 6259+ kez okundu.
 

2021- 2022 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Dönem Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem hazırlık toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Deniz Polis Evinde gerçekleştirilen toplantıya; İlçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, Okul Müdürleri ve YEDAM temsilcisi   katıldı. Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından 07 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olan 2021 – 2022 eğitim- öğretim yılının 2. döneminde okullarda yapılacak hazırlıklar, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK tarafından okulların pandemi durumu ve aşılama çalışmaları, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal MUSAOĞLU tarafından güvenli okul projesi kapsamında yapılan çalışmalar ile okul servislerini denetleme ve trafik güvenliği, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü J.Kd. Bçvş Hacı GAYGISIZ tarafından Jandarmanın sorumluluk bölgesindeki okul servislerini denetleme ve trafik güvenliği;  İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amiri J.Astb.Üçvş. Yeliz YARTAN ÜNAL tarafından okullarda çocuklara ve ailelere yönelik verilen eğitim çalışmaları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı görüş, öneri, ihtiyaç ve taleplerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem hazırlık toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Deniz Polis Evinde gerçekleştirilen toplantıya; İlçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay KÖLEOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli, Okul Müdürleri ve YEDAM temsilcisi   katıldı.

Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz tarafından 07 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olan 2021 – 2022 eğitim- öğretim yılının 2. döneminde okullarda yapılacak hazırlıklar,

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK tarafından okulların pandemi durumu ve aşılama çalışmaları,

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal MUSAOĞLU tarafından güvenli okul projesi kapsamında yapılan çalışmalar ile okul servislerini denetleme ve trafik güvenliği,

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü J.Kd. Bçvş Hacı GAYGISIZ tarafından Jandarmanın sorumluluk bölgesindeki okul servislerini denetleme ve trafik güvenliği; 

İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amiri J.Astb.Üçvş. Yeliz YARTAN ÜNAL tarafından okullarda çocuklara ve ailelere yönelik verilen eğitim çalışmaları hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Toplantı görüş, öneri, ihtiyaç ve taleplerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.