Çanakkale Haber

Köklü Tarihi Ve Eşsiz Doğası İle Tatil Cennet Çanakkale

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2020 - 19:35, Güncelleme: 27.02.2023 - 12:14 3374+ kez okundu.
 

Köklü Tarihi Ve Eşsiz Doğası İle Tatil Cennet Çanakkale

Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Çanakkale, Türk tarihinde büyük öneme sahip Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı şehirdir

Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Çanakkale, Türk tarihinde büyük öneme sahip Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı şehirdir. Köklü tarihi ile ziyaretçilerine benzersiz bir tarih turu olanağı sunan şehir, bu özelliğinin yanı sıra yemyeşil ormanları ve masmavi denizi ile doğa tatillerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alır. Hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekmekte olan şehir, ılıman iklimi ile dört mevsim ziyaret edilmektedir. Şehir merkezinde yer alan konaklama tesisleri hem iş hem de gezi amaçlı tercih edilirken, çevre ilçelerde yer alan denize sıfır Çanakkale otelleri yaz tatillerinde kusursuz konaklama deneyimlerine kapılarını aralamaktadır.  canakkale otellerin isimleri ve oteller hakkında detaylı bilgileri öğrenerek, hem eğlenceli hem de doğa ile iç içe bir tatil planı yapabilirsiniz. Kaz Dağları’nda Termal Tatil Keyfi İçin Kazdağı Termal Resort Spa Türkiye’nin oksijen deposu Kaz Dağları’nda hem doğa ile iç içe hem lüks hem de sağlıklı hizmetleri sunan bir konaklama deneyimi için Kazdağı Termal Resort Spa dikkat çeken tesisler arasında yer almaktadır. Çanakkale şehir merkezine 69 km, Çanakkale Havalimanı’na 71 km uzaklıkta yer alan tesis, şık dekorasyonu ve konforlu olanakları ile 74 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesis, ayrıca 1 adet a la carte restoranda servis sunmaktadır. Termal özellikleri ile dikkat çeken tesiste, 1 adet ortak açık havuz, 1 adet kapalı kadın ve 1 adet kapalı erkek termal havuz hizmet vermektedir. Hem sağlık hem de cilt bakımı için tercih edilen termal suyun sıcaklığı 50 – 60 derece arasında değişmektedir.  
Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Çanakkale, Türk tarihinde büyük öneme sahip Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı şehirdir

Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Çanakkale, Türk tarihinde büyük öneme sahip Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı şehirdir. Köklü tarihi ile ziyaretçilerine benzersiz bir tarih turu olanağı sunan şehir, bu özelliğinin yanı sıra yemyeşil ormanları ve masmavi denizi ile doğa tatillerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alır.

Hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekmekte olan şehir, ılıman iklimi ile dört mevsim ziyaret edilmektedir. Şehir merkezinde yer alan konaklama tesisleri hem iş hem de gezi amaçlı tercih edilirken, çevre ilçelerde yer alan denize sıfır Çanakkale otelleri yaz tatillerinde kusursuz konaklama deneyimlerine kapılarını aralamaktadır.

 canakkale otellerin isimleri ve oteller hakkında detaylı bilgileri öğrenerek, hem eğlenceli hem de doğa ile iç içe bir tatil planı yapabilirsiniz. Kaz Dağları’nda Termal Tatil Keyfi İçin Kazdağı Termal Resort Spa Türkiye’nin oksijen deposu Kaz Dağları’nda hem doğa ile iç içe hem lüks hem de sağlıklı hizmetleri sunan bir konaklama deneyimi için Kazdağı Termal Resort Spa dikkat çeken tesisler arasında yer almaktadır.

Çanakkale şehir merkezine 69 km, Çanakkale Havalimanı’na 71 km uzaklıkta yer alan tesis, şık dekorasyonu ve konforlu olanakları ile 74 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesis, ayrıca 1 adet a la carte restoranda servis sunmaktadır. Termal özellikleri ile dikkat çeken tesiste, 1 adet ortak açık havuz, 1 adet kapalı kadın ve 1 adet kapalı erkek termal havuz hizmet vermektedir. Hem sağlık hem de cilt bakımı için tercih edilen termal suyun sıcaklığı 50 – 60 derece arasında değişmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.