Çanakkale Haber

İYİ Parti Geyikli Belediye başkan aday adayları başvuru yaptı..

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2018 - 19:10, Güncelleme: 18.04.2021 - 02:06 2056+ kez okundu.
 

İYİ Parti Geyikli Belediye başkan aday adayları başvuru yaptı..

İYİ Parti Geyikli Belediye başkan aday adayları başvuru yaptı..

İYİ Parti’nin Geyikli Belediye Başkan Aday Adayları bugün İYİ Parti İl Başkanlığı’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarına gerekli açıklamayı yapan İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Yolumuz İYİ, Geyikli İYİ olacak” vurgusunda bulundu. “Geyikli İYİ olacak!” İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Sayın İYİ Parti Yönetim Kurulu, ilçe başkanlarım, belde başkanım ve değerli basın mensupları ve aracılığınızla değerli Çanakkaleliler, sizleri selamlıyoruz. Partimiz kurulduğu günden bu yana her geçen gün güçlenmeye ve büyümeye devam etmektedir. Bugün Ezine İlçesi Geyikli Belde Başkanlığı için Halil İbrahim Şahin ve İsmail Tezel’in aday adaylık başvuruları için bir araya geldik. Halil İbrahim Şahin ve İsmail Tezel’in Geyikli Beldesi’ne İYİ Belediyeciliği getirmek için çıktıkları bu yolda başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum. Niyetimiz İYİ, yolumuz İYİ, partimiz İYİ. Güçlenerek mutlu bir Türkiye olacağız, Geyikli İYİ olacak” açıklamasında bulundu. “Biz Geyikli’yi alacağız!” İYİ Parti Geyikli Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Tezel, “Öncelikli olarak, Türkiye ve Geyikli için İbrahim arkadaşımızla bir yola çıktık. Önce vatan diyerek Geyikli’ye İYİ Belediyeciliği getirmek için canla, başla İYİ Parti için mücadele vereceğiz. Biz Geyikli’yi alacağız” dedi. “Geyikli’de çok çalışacağımıza eminim” İYİ Parti Geyikli Belediye Başkan Aday Adayı Halil İbrahim Şahin ise, aday adaylığı hakkında, “Geyikli’de 20 yıldır esnaflık yapmaktayım. Geyikli’nin havasını teneffüs edip, ekmek parasını Geyikli’den kazanıp, memleket problemlerine karşıdan bakmayı kendime yakıştıramadım. Bu yarışta partimle birlikte Geyikli’de çok çalışacağımıza eminim” yorumlarında bulundu.  
İYİ Parti Geyikli Belediye başkan aday adayları başvuru yaptı..

İYİ Parti’nin Geyikli Belediye Başkan Aday Adayları bugün İYİ Parti İl Başkanlığı’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarına gerekli açıklamayı yapan İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Yolumuz İYİ, Geyikli İYİ olacak” vurgusunda bulundu.

“Geyikli İYİ olacak!” İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Sayın İYİ Parti Yönetim Kurulu, ilçe başkanlarım, belde başkanım ve değerli basın mensupları ve aracılığınızla değerli Çanakkaleliler, sizleri selamlıyoruz. Partimiz kurulduğu günden bu yana her geçen gün güçlenmeye ve büyümeye devam etmektedir. Bugün Ezine İlçesi Geyikli Belde Başkanlığı için Halil İbrahim Şahin ve İsmail Tezel’in aday adaylık başvuruları için bir araya geldik. Halil İbrahim Şahin ve İsmail Tezel’in Geyikli Beldesi’ne İYİ Belediyeciliği getirmek için çıktıkları bu yolda başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum.

Niyetimiz İYİ, yolumuz İYİ, partimiz İYİ. Güçlenerek mutlu bir Türkiye olacağız, Geyikli İYİ olacak” açıklamasında bulundu. “Biz Geyikli’yi alacağız!” İYİ Parti Geyikli Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Tezel, “Öncelikli olarak, Türkiye ve Geyikli için İbrahim arkadaşımızla bir yola çıktık. Önce vatan diyerek Geyikli’ye İYİ Belediyeciliği getirmek için canla, başla İYİ Parti için mücadele vereceğiz. Biz Geyikli’yi alacağız” dedi. “Geyikli’de çok çalışacağımıza eminim”

İYİ Parti Geyikli Belediye Başkan Aday Adayı Halil İbrahim Şahin ise, aday adaylığı hakkında, “Geyikli’de 20 yıldır esnaflık yapmaktayım. Geyikli’nin havasını teneffüs edip, ekmek parasını Geyikli’den kazanıp, memleket problemlerine karşıdan bakmayı kendime yakıştıramadım. Bu yarışta partimle birlikte Geyikli’de çok çalışacağımıza eminim” yorumlarında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.