Çanakkale Haber

Biz araştırdık!...Kırşehir şeker fabrikasını alan şirketin ticari faaliyeti yok naylon şirketmi.....

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2018 - 13:27, Güncelleme: 18.02.2023 - 18:13 3528+ kez okundu.
 

Biz araştırdık!...Kırşehir şeker fabrikasını alan şirketin ticari faaliyeti yok naylon şirketmi.....

2013 yılının Mart ayı bir Çarşamba sabahı uyanıyorsunuz

  2013 yılının Mart ayı bir Çarşamba sabahı uyanıyorsunuz ve diyorsunuz ki ben bir ŞİRKET kuracağım. Öyle bir şirket olsun ki kolayca kurulsun. Unvanının içinde gıda, inşaat, turizm olsun. İthalat, ihracat ve sanayisi de eksik kalmasın Hiç riskim olmasın. Sorumluluğum koyduğum sermaye kadar olsun. İflas etmem halinde ise mal varlığıma kimse dokunamasın. Şirket sadece bana ait olsun. 300 Bin lira sermayesi 1000 paya bölünsün. Şirketin her kademesinde yetkili ben olmalıyım. Saat 08:30 İşlemler başladı Saat 14:30 Hayırlı olsun bir Limitet şirketiniz oldu Bundan sonra tam 5 yıl süreyle hiçbir faaliyette bulunmuyorsunuz. Şirketiniz var ama bu şirket unvanı altında faaliyet gösteren tek bir işletmeye sahip değilsiniz Her ay ve her yıl şirketin zorunlu olan vergilerini ödüyorsunuz. Ama 1 lira dahi kazancınız olmuyor. Ve 5 yıl sonra bir gün… Bir fabrika satın almaya karar veriyorsunuz. Sermayeniz Bin parçaya bölünmüş 300 Bin lira Gidiyorsunuz ve 300 lira sermaye ile 325 Milyon liralık fabrikayı satın alıyorsunuz. Güzel değil mi? Türkiye Kırşehir fabrikasını 325 Milyon liraya Devletten satın alan firmanın adı T UTGU GIDA TURİZM İNŞAAT İMALAT İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şirketin sahibi İSMAİL DOĞAN Kimse tanımıyor. Ne işle iştigal ettiğini hiç kimse bilmiyor. İsmi güzel. Duruşu ise 10 numara 5 Yıldız. 300 Bin Lira ile 325 Milyonluk fabrikayı satın alacak kadar da mahir biri Peki ya satanlar? Satanları tanıyoruz. Biz onları MAN adasından Bahreyn’den biliyoruz. Sadece merak ettiğimiz için soruyoruz Kırşehir’i kime sattınız Kırşehirlileri neyin karşılığında sattınız   TEMEL SAĞIROĞLU.
2013 yılının Mart ayı bir Çarşamba sabahı uyanıyorsunuz

  2013 yılının Mart ayı bir Çarşamba sabahı uyanıyorsunuz ve diyorsunuz ki ben bir ŞİRKET kuracağım. Öyle bir şirket olsun ki kolayca kurulsun. Unvanının içinde gıda, inşaat, turizm olsun. İthalat, ihracat ve sanayisi de eksik kalmasın Hiç riskim olmasın. Sorumluluğum koyduğum sermaye kadar olsun. İflas etmem halinde ise mal varlığıma kimse dokunamasın. Şirket sadece bana ait olsun. 300 Bin lira sermayesi 1000 paya bölünsün. Şirketin her kademesinde yetkili ben olmalıyım. Saat 08:30 İşlemler başladı Saat 14:30 Hayırlı olsun bir Limitet şirketiniz oldu Bundan sonra tam 5 yıl süreyle hiçbir faaliyette bulunmuyorsunuz. Şirketiniz var ama bu şirket unvanı altında faaliyet gösteren tek bir işletmeye sahip değilsiniz Her ay ve her yıl şirketin zorunlu olan vergilerini ödüyorsunuz. Ama 1 lira dahi kazancınız olmuyor. Ve 5 yıl sonra bir gün… Bir fabrika satın almaya karar veriyorsunuz. Sermayeniz Bin parçaya bölünmüş 300 Bin lira Gidiyorsunuz ve 300 lira sermaye ile 325 Milyon liralık fabrikayı satın alıyorsunuz. Güzel değil mi? Türkiye Kırşehir fabrikasını 325 Milyon liraya Devletten satın alan firmanın adı T

UTGU GIDA TURİZM İNŞAAT İMALAT İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Şirketin sahibi İSMAİL DOĞAN Kimse tanımıyor. Ne işle iştigal ettiğini hiç kimse bilmiyor. İsmi güzel. Duruşu ise 10 numara 5 Yıldız. 300 Bin Lira ile 325 Milyonluk fabrikayı satın alacak kadar da mahir biri Peki ya satanlar? Satanları tanıyoruz. Biz onları MAN adasından Bahreyn’den biliyoruz. Sadece merak ettiğimiz için soruyoruz Kırşehir’i kime sattınız Kırşehirlileri neyin karşılığında sattınız 

 TEMEL SAĞIROĞLU.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.